ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για ελληνικούς και αγγλικούς καταλόγους και τιμοκαταλόγους, καθώς και για γενικές πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε ταχυδρομικά ή τηλεφωνικά ή μέσω του Internet στο info@melissabooks.com. Το ίδιο ισχύει, αν θέλετε να παραγγείλετε ή αν ψάχνετε για κάποιο συγκεκριμένο τίτλο μας. Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα δημοσίων σχέσεων, τηλεφωνήστε ή γράψτε μας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ
Αν θέλετε να μας κάνετε πρόταση για έκδοση κάποιου βιβλίου, παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι ειδικευόμαστε σε εικονογραφημένα βιβλία τέχνης, αρχιτεκτονικής και πολιτισμού. Μαζί με τον πιθανό τίτλο ή θέμα για έκδοση στείλτε μας και λεπτομερή περίληψη της ιδέας σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝIA ΜΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο συγγραφέα βιβλίου μας, στείλτε μήνυμα με fax, email ή ταχυδρομικά στη διεύθυνσή μας, αλλά στο όνομα του συγγραφέα. Εμείς θα προσπαθήσουμε, εάν έχουμε τα στοιχεία του, να του προωθήσουμε το γράμμα σας. Μην ξεχάσετε να μας γνωστοποιήσετε και τα δικά σας στοιχεία (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, fax, email).

Όνομα συγγραφέα
Εκδοτικός Οίκος ΜΕΛΙΣΣΑ
Σκουφά 58, 10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3611692, Fax: 210 3600865


ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ
Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε εικόνα δημοσιευμένη σε βιβλίο μας, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στο γράμμα σας παρακαλούμε να αναφέρετε αναλυτικά τον τίτλο του βιβλίου, την σελίδα και τον αριθμό εικόνας, αλλά και το σκοπό για τον οποίο προορίζεται αυτή.

ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κείμενο από βιβλίο μας, παρακαλούμε γράψτε μας σχετικά, αναφέροντας τον τίτλο του βιβλίου, τη σελίδα και το σκοπό για τον οποίο προορίζεται το κείμενο.

Εικονογραφημένες εκδόσεις τέχνης, αρχιτεκτονικής, αρχαιολογίας, ιστορίας και ελληνικού πολιτισμού από το 1953.

Νέα παιδική σειρά με εικονογραφημένα βιβλία με θέμα την αρχιτεκτονική, την τέχνη, την αρχαιολογία και τον κινηματογράφο.

1953-2021

ΕΔΡΑ/HOME

Σκουφά 58, 10680 Αθήνα    

58 Skoufa street, 10680 Athens, Greece    
Tel.    210 3611692

Email   info@melissabooks.com

Δ-Π | M-F  8:30-4:30

Σ | S  10:00-3:00

Newsletter / Εκδηλώσεις

Κάντε εγγραφή στο NEWSLETTER μας για άμεση ενημέρωση για τις νέες κυκλοφορίες και εκδηλώσεις μας.

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 MELISSA Publishing House

0